Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مديرعامل بانک ملي ايران تاکيد کرد: که اين بانک با کمک جوانان ايده پرداز و خوشفکر، به يک سازمان تحول گرا و ياد گيرنده تبديل شده است.
به گزارش روابط عمومي بانک ملي ايران، دکتر محمد رضا حسين زاده در گردهمايي روابط عمومي و حوزه ارتباطات با محوريت آشنايي با محصولات ملي شو 2 که با حضور جمعي از کارکنان بانک در سالن همايش حافظ برگزار شد، گفت: بسياري از محصولات نوين بانک ملي ايران که در ملي شو سال گذشته و امسال رونمايي شد، در نظام بانکي کشور بي سابقه است و با بانک هاي بزرگ دنيا برابري مي کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به اين که محور همه تحولات ايجاد شده در بانک ملي ايران، مشتري است، اظهار کرد: ديگر دوره حضور مشتري در شعبه براي انجام کارهاي روزمره بانکي تمام شده و همه خدمات بايد به سمت بانکداري غيرحضوري و ديجيتال برود.
حسين زاده با بيان اين که محصولات رونمايي شده در ملي شو، با استقبال کم سابقه وزير امور اقتصادي و دارايي و مسئولان بلندمرتبه اقتصادي کشور رو به رو شده است، ادامه داد: سازمان 90 ساله بانک ملي ايران، امروز چنان چابک و سرزنده شده که تحسين همه فعالان بانکي را برانگيخته است.
مديرعامل بانک ملي ايران تحولات ايجاد شده در سازمان به ويژه در حوزه روابط عمومي را باعث انعکاس گسترده دستاوردهاي بانک خواند و گفت: بازتاب کم سابقه ملي شو 2 بسيار مطلوب بود و اين روند بايد ادامه يابد.
وي با تاکيد بر اين که همه کارکنان بانک بايد در نشر دستاوردهاي بانک به ويژه فناوري هاي ارائه شده در ملي شو و ساير خدمات بانک مشارکت کنند، ادامه داد: آنچه ارائه شد، تنها بخشي از توانايي هاي بانک ملي ايران بود و اين نويد را مي دهم که فرآيند برگزاري رويداد «ملي شو 3» از هم اکنون آغاز شده است.
سعداله عيسي زاده مدير امور حوزه مديريت و روابط عمومي بانک ملي ايران در خصوص اهميت رسانه در دنياي امروز خاطرنشان ساخت: غول هاي بزرگ رسانه در دنياي امروز، اخبار و اطلاعات را آن طور که با منافع و نظراتشان هماهنگ است، توليد و منتشر مي کنند و در اين زمان وظيفه متخصصان روابط عمومي بسيار حائز اهميت است زيرا مي توانند با قدرت رسانه و هدايت افکار عمومي بزرگ ترين اقدامات را به نتيجه برسانند.
وي ضمن اشاره به سوپر محصولات معرفي شده در مراسم "ملي شو2" اين محصولات را حاصل تفکرات و ايده هاي خلاقانه همکاران بانک ملي ايران و جواناني دانست که با حمايت بانک به ثمر نشسته است که هر کدام از آنها به نوبه خود منحصر به فرد و خاص بوده و در کمتر جايي وجود داشته است .
مدير امور حوزه مديريت و روابط عمومي بانک ملي ايران به نقش و اهميت روابط عمومي اشاره کرد و گفت: بانک ملي ايران با وجودهمکاران متخصص در اين حوزه و فعاليت هاي شبانه روزي بر خود مي بالد که در تمامي حوزه ها اعم از ارائه خدمات بانکي به مشتريان، معرفي و استفاده از محصولات جديد در حوزه بانکداري و استفاده از افراد متخصص در حوزه روابط عمومي که به عنوان سفيران بانک در حال فعاليت هستند، براي بالا بردن سطح آگاهي مردم و جامعه تلاش مي کنند.
وي وظايف سنگين روابط عمومي را به ويژه در شرايط فعلي برشمرد و اظهار داشت: در فضاي رقابتي امروز کساني موفق هستند که رو به جلو حرکت کنند و پا به پاي پيشرفت علوم و فنون به پيش روند و اگر ايستا و کمرنگ باشند قطعا از زمانه خود عقب خواهند ماند و پيشرفتي نيز نخواهند کرد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۹۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پراکنده شده ۳۲ کاندیدای تهران در پنج لیست انتخاباتی /کاندیداهای اشتراکی شانا و اُمنا چه کسانی هستند؟ +جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفندماه سال ۱۴۰۲ برگزار و تکلیف ۲۴۵ کرسی مجلس آینده مشخص شد، اما سرنوشت انتخابات در ۲۱ حوزه به مرحله دوم موکول شده است

بر همین اساس نیز در ۲۱ اردیبهشت ماه، ۹۰ کاندیدای انتخابات مجلس برای تصاحب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم به رقابت خواهند پرداخت. ۴۵ کرسی ای که ۱۶ صندلی از آن حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر است و ۲۹ کرسی باقیمانده برای ۲۰ حوزه دیگر خواهد بود.

احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، محمد سراج، ابوالقاسم جراره، زهره سادات لاجوردی، زینب قیصری، علیرضا سلیمی، زهره طبیب‌زاده، ریحانه اخلاقی، صالح اسکندری، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سید مرتضی محمودی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی عسگری، مجتبی زارعی، بیژن نوباوه، سمیه گلپور، علی اصغر پورمحمدی، علی طهرانی مقدم، سید نظام الدین موسوی، فاطمه قاسم‌پور، حسین صمصامی، مجتبی رحماندوست، عطا بهرامی، مهدی شریفیان، سعید آجرلو و غلامحسین رضوانی، ۳۲ کاندیدایی هستند که برای نشستن بر ۱۶ صندلی باقیمانده تهران در پارلمان وارد گود رقابت خواهند شد.

رونمایی از ۵ لیست انتخاباتی تهران

روز گذشته؛ پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳، تبلیغات مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی آغاز شد و همزمان با شروع تبلیغات، فهرست مشترک جبهه پایداری و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب (شانا) و همچنین لیست اُمنا در تهران هم منتشر شد.

در حالیکه، ۳ حزب جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی ، جامعه اسلامی مهندسین و جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران نیز در روزهای گذشته کاندیداهای مورد حمایت خود را اعلام کرده بودند.

بررسی فهرست های منتشر شده از سوی ۵ حزب یاد شده، نشان می دهد که در هیچ یک از ۳۲ داوطلب تهران اشتراک صددرصد ندارند. برهمین اساس نیز پیش بینی می شود این دور از انتخابات نیز به مثابه دور اول لیست های انتخاباتی یکدست رأی نیاورند و افرادی از لیست های مختلف وارد پارلمان دوازدهم شوند.

کاندیداهای مشترک در ۶ لیست انتخاباتی

۶ کاندیدا به نام های حسین نجابت، عبدالحسین روح الامینی، زهره سادات لاجوردی، علیرضا سلیمی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی و علی اصغر پورمحمدی در لیست مشترک شانا-پایداری، حزب جمعیت و فاداران انقلاب اسلامی، جامعه اسلامی مهندسین و جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران مشترک هستند.

از سوی دیگر، احزاب جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی، جامعه اسلامی مهندسین و جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران و لیست اُمنا بین ۴ نامزد تهران با یکدیگر اشتراک نظر دارند که عبارتند از؛ احمد نادری، سمیه رفیعی،سید نظام الدین موسوی و مجتبی رحمان دوست.

ابراهیم عزیزی، ابوالفضل ظهره‌وند و زینب قیصری، ۳ کاندیدای دیگری هستند که در لیست احزاب جمعیت و فاداران انقلاب اسلامی، جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران و اُمنا مشترک هستند.

شانا و امنا در چند کاندیدا اشتراک نظر دارند؟

نام محمد سراج، مهدی شریفیان و حسین صمصامی تنها در لیست مشترک شانا-پایداری و حزب اُمنا به چشم می خورد و ابوالقاسم جراره و صالح اسکندری کاندیداهای مشترک دو حزب جامعه اسلامی مهندسین و اُمنا هستند.

در این میان، باید از ۴ کاندیدایی نام برد که فقط مورد حمایت حزب اُمنا قرار گرفته اند. این ۴ نامزد شامل پیمان فلسفی، ریحانه احلاقی، سید مرتضی محمودی و بیژن نوباوه هستند.

محمد سراج، فاطمه قاسم‌پور، زهره طبیب‌زاده و سعید آجرلو ۴ داوطلب دیگری هستند که نامشان تنها در فهرست مشترک شانا - پایداری قرار گرفته است.

* در جدول زیر افتراقات و اشتراکات ۵ لیست انتخاباتی آمده است؛

ردیف

اسامی نامزدهای انتخابات

گرایش سیاسی

آراء در مرحله اول

لیست های انتخاباتی

جمعیت وفاداران

جامعه اسلامی مهندسین

مستقلین واعتدالگرایان

شانا -پایداری

اُمنا

۱

احمد نادری

امنا

۳۰۲.۵۹۰

**

**

**

**

۲

ابراهیم عزیزی

امنا

۲۸۷.۴۲۴

**

**

**

۳

پیمان فلسفی

امنا

۲۷۶.۰۴۱

**

۴

سمیه رفیعی

امنا

۲۷۰.۷۴۶

**

**

**

**

۵

ابوالفضل ظهره‌وند

امنا

۲۶۹.۲۵۷

**

**

**

۶

حسین نجابت

شورای ائتلاف

۲۶۷.۸۹۵

**

**

**

**

۷

عبدالحسین روح‌الامینی

امنا

۲۶۵.۴۸۲

**

**

**

**

۸

محمد سراج

امنا

۲۶۳.۱۷۰

**

**

۹

ابوالقاسم جراره

شریان- امنا

۲۶۲.۹۲۵

**

**

۱۰

زهره سادات لاجوردی

شورای ائتلاف

۲۵۵.۶۲۶

**

**

**

**

۱۱

زینب قیصری

امنا

۲۵۱.۶۷۵

**

**

**

۱۲

علیرضا سلیمی

شورای ائتلاف

۲۴۴.۷۸۸

**

**

**

**

۱۳

زهره طبیب‌زاده

شورای ائتلاف

۲۴۲.۰۶۷

**

۱۴

ریحانه اخلاقی

امنا

۲۴۰.۹۲۷

**

۱۵

صالح اسکندری

امنا

۲۲۷.۲۲۳

**

**

۱۶

محمدحسین حسین‌زاده بحرینی

شورای ائتلاف

۲۲۶.۶۷۹

**

**

**

**

۱۷

سید مرتضی محمودی

شورای وحدت

۲۲.۱۳۳

**

۱۸

حسن خجسته باقرزاده

شورای ائتلاف

۲۱۶.۱۵۱

**

**

**

۱۹

مهدی عسگری

شورای وحدت

۲۰۵.۴۱۴

**

**

**

۲۰

مجتبی زارعی

شورای ائتلاف

۲۰۲.۶۵۵

**

**

**

۲۱

بیژن نوباوه

امنا

۱۹۷.۳۲۶

**

۲۲

سمیه گلپور

شورای وحدت

۱۹۳.۰۱۶

**

۲۳

علی اصغر پورمحمدی

شورای ائتلاف

۱۹۱.۵۹۰

**

**

**

**

۲۴

علی طهرانی مقدم

شورای وحدت

۱۸۷.۹۵۴

**

۲۵

سید نظام الدین موسوی

امنا

۱۸۴.۴۷۶

**

**

**

**

۲۶

فاطمه قاسم‌پور

شورای ائتلاف

۱۷۶.۱۵۹

**

۲۷

حسین صمصامی

امنا

۱۷۵.۳۷۳

**

**

۲۸

مجتبی رحماندوست

امنا

۱۷۴.۷۳۴

**

**

**

**

۲۹

عطا بهرامی

شورای وحدت

۱۷۳.۹۲۵

۳۰

مهدی شریفیان

امنا

۱۷۲.۳۵۱

**

**

**

۳۱

سعید آجرلو

شورای ائتلاف

۱۶۷.۱۱۴

**

۳۲

غلامحسین رضوانی

شورای ائتلاف

۱۵۸.۲۱۶

**

**

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902153

دیگر خبرها

  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند
  • پیگیری تمرینات جوانان ایران زیرنظر حسین عبدی
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • پراکنده شده ۳۲ کاندیدای تهران در پنج لیست انتخاباتی /کاندیداهای اشتراکی شانا و اُمنا چه کسانی هستند؟ +جدول
  • «سیاوش عبدی» مشاور مدیرعامل، مدیر گروه روابط‌عمومی و حوزه مدیرعامل شد
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • کشتی‌گیر شیروانی مدال برنز قهرمانی کشور را کسب کرد
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • ایران؛ کثرت فرهنگی و وحدت سیاسی