Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-05@13:15:04 GMT

حمایت علمی و عملی بانک ملّی ایران از نخبگان

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۶۰۵۲۶

 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، در شرایطی که کشور ما پیشرفت های قابل ملاحظه ای در زمینه دانش های نو مانند نانو تکنولوژی، بایو تکنولوژی، فناوری صلح آمیز هسته ای، پزشکی، کشاورزی نوین و ... داشته است، هنوز هم ظرفیت های مغفول مانده بسیاری در این حوزه ها وجود دارد که می توان آنها را فعال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبیعی است که دانش آموختگان جوان و دارای انگیزه کشورمان، علاقه مندند از داشته های خود برای توسعه کشور استفاده کنند و تنها خواسته آنها از مسئولان کشور، حمایت و کمک به پیاده سازی ایده هاست.
بانک ملی ایران که از مردم برآمده و خود را به توسعه و آبادانی کشور موظف می داند، در این راستا اقدامات قابل ملاحظه ای انجام داده است.
راه اندازی مرکز نوآوری بانک ملی ایران پیگیری شده و پس از تبادل همه اسناد و مدارک لازم با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و طی تشریفات قانونی، آخرین مراحل خود را طی می کند.
این مرکز می تواند محلی برای حضور نخبگان، خلق و حمایت از ایده ها و کمک به توسعه دانش آنها باشد.
ایده دیگر، راه اندازی دپارتمان بانک ملی ایران در برخی دانشگاه های بزرگ کشور است که مطرح شده و در حال طی مراحل قانونی است. در این روش، نمایندگانی از بانک در این دپارتمان ها مستقر شده و آن را به مرکزی برای دریافت ایده ها، ارائه پیشنهادهای تامین مالی طرح ها و نیز مشاوره دریافت تسهیلات تبدیل خواهند کرد.
بانک ملی ایران برای حمایت از نخبگان اقدامات عملیاتی دیگری نیز انجام داده که از جمله آنها می توان به امضای تفاهم نامه با بنیاد ملی نخبگان و صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف گسترش همکاری ها و استفاده از ظرفیت آنها در حوزه های تحقیقاتی و پژوهشی و نیز فراهم شدن زمینه همکاری های علمی، آموزشی و مطالعاتی استعدادهای برتر و نخبگان اشاره کرد.
قصد بانک ملی ایران از این اقدامات، حمایت از ایده های نو و صاحبان آنها در راستای تجاری سازی و تولید محصول متناسب با شرایط روز است، بدون این که آنها را در تشریفات دست و پاگیر اداری بیاندازد. 
بانک ملی ایران عقیده دارد که آینده از آن شرکت های دانش بنیان و استارت آپ هاست و از این رو همکاری گسترده با چنین شرکت هایی را جزو برنامه های ویژه خود قرار داده است.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۶۰۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیوچرلاینر ؛ سیرک علمی جنرال موتورز (+تصاویر)

عصر ایران - زمانی که نمایشگاه جهانی بهترین راه برای مشاهده آینده و یادگیری درباره پیشرفت های فنی و علمی از سراسر جهان بود، جنرال موتورز این ایده را گسترش داد و نمایش خود را راهی جاده کرد. "رژه پیشرفت"  (the Parade of Progress) جنرال موتورز شامل اتوبوس های بزرگی – ابتدا 8 دستگاه و بعدا 12 دستگاه - بود که از سال 1936 تا 1956 در سه تور طولانی در آمریکا حضور داشتند و تاثیری ماندگار بر کسانی که آنها را دیدند بر جای گذاشتند.

در فوریه 1936، رژه پیشرفت به بیش از یک میلیون نفر در لیکلند، فلوریدا معرفی شد. طی این رویداد تاریخی، هشت اتوبوس استریم لاینر سفارشی ساخته شده بخشی از کمپین تبلیغاتی جنرال موتورز شدند که تا دهه 1950 ادامه یافت. رژه پیشرفت در سراسر آمریکا به موفقیت بزرگی تبدیل شد.

ایده رژه پیشرفت در نمایشگاه جهانی شیکاگو 1933 شکل گرفت، زمانی که چارلز اف. کترینگ، پژوهشگر افسانه ای جنرال موتورز، در این رویداد شرکت کرد. وی به دنبال این بود که چگونه می توان چنین ایده ای را بسته بندی کرد و برای مردم برد. ایده کترینگ در سال 1936 به واقعیت تبدیل شد، زمانی که جنرال موتورز یک سیرک علمی سیار را راه اندازی کرد که نشان می داد چگونه پژوهش های صنعتی شیوه زندگی آمریکایی را از طریق محصولات و فرآیندهای بهتر بهبود می بخشد.

در مجموع، 12 اتوبوس فیوچرلاینر برای رژه پیشرفت از سال 1936 تا 1941 و دوباره از سال 1953 تا 1956 استفاده شد. به گفته برخی مورخان خودرو، اتوبوس های فیوچرلاینر جنرال موتورز یک سبک الهام گرفته شده از آرت دکو را ارائه می کردند که برای عموم منحصر به فرد بود.

اتوبوس های فیوچرلاینر دارای درهای جانبی بزرگی در هر دو طرف بدنه خود بودند که برای نمایش جدیدترین فناوری های جنرال موتورز از موتورهای جت تا موارد دیگر باز می شدند.

پس از جنگ جهانی دوم، رژه پیشرفت جنرال موتورز در سال 1953 از سر گرفته شد و اتوبوس های فیوچرلاینر در سراسر آمریکا مورد استفاده قرار گرفتند. با این وجود، ظهور تلویزیون به این معنی بود که مردم می توانستند برنامه ها و پیشرفت های علمی در اتاق های نشیمن خود ببینند، از این رو، رژه پیشرفت در سال 1965 به پایان راه خود رسید.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مرور تمام اختراعات جنرال موتورز، از ایربگ و توربوشارژر تا گیربکس اتوماتیک (+عکس)

دیگر خبرها

  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • فیوچرلاینر ؛ سیرک علمی جنرال موتورز (+تصاویر)
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضیدانان
  • بنیاد ملی نخبگان درگذشت اسماعیل نصراللهی را تسلیت گفت
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت ناباورانه نخبه‌ علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه‌ علمی کشور
  • بخش خصوصی می تواند از فروپاشی اقتصادی افغانستان جلوگیری کند
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد