Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-05@19:10:18 GMT

طرح تازه بانک ملي براي کمک به توسعه کشور

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۹۳۷۰۹

طرح تازه بانک ملي براي کمک به توسعه کشور

خبرگزاري آريا - بانک ملي ايران براي کمک به توسعه کشور دپارتمان هاي دانشگاهي راه اندازي مي کند.
به گزارش خبرگزاري آريا، يکي از قديمي ترين معضلات در نظام اقتصادي کشور، عدم ايجاد رابطه صحيح ميان ايده پردازان، محققان و دانشگاهيان با مراکز تامين مالي از جمله بانک هاست، به اين معنا که صاحبان دانش و طرح هاي خلاقانه، به دليل نداشتن توانايي مالي، ايده هايشان را در کتابخانه ها بايگاني مي کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بسيار شنيده شده که دانشمندان يا دانشجويان توانمند کشورمان، با وجود داشتن طرح هاي نو و راهکارهاي مطلوب براي حل مشکلات بخش هاي مختلف، نمي توانند اين طرح ها را عملياتي کنند. علت اين پديده هم درگير شدن نهادهاي اجرايي با اقدامات روزمره و نبود بودجه براي اجرايي کردن طرح هاي پژوهشي است.
نگران کننده تر اين که بسياري از اين طرح ها با وجود اين که مي توانند مشکلات کشور خودمان را برطرف کنند، پس از ارائه پيشنهادهاي مالي بزرگ و مناسب به کشورهاي ديگر رفته و در آنجا عملياتي مي شوند.
در چنين شرايطي، بانک ها هم به دنبال اجراي طرح هاي نو با هدف حل مشکلات جامعه هستند، اما حقيقتا پيدا کردن صاحبان چنين طرح هايي در ميان انبوهي از ايده پردازان، دانشجويان و اساتيد دانشگاهي کاري سخت و پيچيده است.
با هدف حل مشکل دوري دانشگاه از مراکز تامين مالي، بانک ملي ايران چاره اي انديشيده و آن را در مرحله اجرا قرار داده است.
در اين طرح، ايده راه اندازي دپارتمان بانک ملي ايران در برخي دانشگاه هاي بزرگ کشور مطرح و پيگيري شده است. با اين روش، نمايندگاني از بانک در اين دپارتمان ها مستقر شده و آن را به مرکزي براي دريافت ايده ها، ارائه پيشنهادهاي تامين مالي طرح ها و نيز مشاوره دريافت تسهيلات تبديل خواهند کرد.
طبيعي است که کوتاه کردن روش هاي طولاني و پيچيده اداري با هدف کمک به طرح هاي دانش بنيان و نيز حمايت حداکثري از دانشمندان ايراني در کنار تقويت استارت آپ ها، مي تواند به تسريع در حل چالش هاي موجود در کشور بسيار کمک کند.
بانک ملي ايران از ديرباز در کنار دانشگاهيان و دانشمندان کشور بوده و هست و اميدوار است اين طرح جديد که به زودي از سوي اداره کل تحقيقات و برنامه ريزي اين بانک عملياتي خواهد شد، راه تازه اي به سوي توسعه کشور باز کند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۳۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور

در دهه‌های اخیر، توسعه زیرساخت‌ها به عنوان یکی از ارکان اصلی پیشبرد اهداف اقتصادی و اجتماعی در سطح جهانی شناخته شده است. بخش‌های حیاتی مانند صنعت نفت، که نقش کلیدی در توسعه اقتصادی کشورها دارند، به سرمایه‌گذاری‌های هنگفت و بلندمدت نیازمند هستند. بنابراین فهم و درک نحوه استفاده از سازوکارهای مالی نوین تامین مالی برای توسعه زیرساخت‌های کلیدی کشور، از جمله در صنایع حیاتی مانند نفت و گاز ، نقش مهمی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای ایفا می‌کند.

با توجه به پتانسیل بالای سودآوری طرح های توسعه ای دولت با ابزارهای حاکمیتی در دست کشور، استفاده از روش‌های نوین تأمین مالی می‌تواند نقش کلیدی در جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردمی داشته باشد. یکی از این روش‌ها، استفاده از مدل شرکت‌های سهام عام پروژه است. این شرکت‌ها با ارائه سهام ممتاز که دارای تضمین‌های حداقل سود ثابت و حقوق مالی پیشرو هستند، می‌توانند به عنوان یک راهکار جذاب برای جذب سرمایه‌گذاران عمل کنند. سهام ممتاز با تضمین حداقل سود، امکانی ایمن و جذاب برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد که نه تنها به آنها اطمینان می‌دهد در صورت تحقق پیش‌بینی‌های مثبت، سود مناسبی کسب کنند، بلکه در مواقع نوسان بازار نیز از سرمایه‌شان محافظت می‌کند.

این نوع تغییر در مدل سرمایه‌گذاری به ویژه در شرکت‌های سهام عام پروژه، با تضمین کف سود از طریق استفاده از مزایای سهام ممتاز، تأثیر مثبتی بر پیشبرد پروژه‌های زیرساختی خواهد داشت. این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حتی در سطح خرد، سود قابل توجهی را به صورت تضمینی دریافت کنند. این امر انگیزه‌های مالی قوی برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد و تضمین می‌کند که آنها به صورت فعال در تأمین مالی پروژه‌ها مشارکت کنند.

علاوه بر این، به نفع پیمانکاران است که پروژه‌ها را در زمان‌بندی مشخص و حتی پیش از موعد تعیین شده به اتمام برسانند. تکمیل به موقع پروژه‌ها نه تنها به افزایش رضایت سرمایه‌گذاران منجر می‌شود، بلکه اطمینان از جریان نقدینگی و تداوم سرمایه‌گذاری‌ها را نیز فراهم می‌کند. این رویکرد به شدت کاهش دهنده ریسک‌های مرتبط با پروژه‌های نیمه‌کاره و عدم اتمام به موقع پروژه‌ها است، زیرا هر گونه تأخیر می‌تواند به از دست دادن سود تضمینی و نارضایتی سرمایه‌گذاران منجر شود.

استراتژی تأمین مالی نوآورانه مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه با تضمین حداقل سود و اعطای سهام پروژه به مردم، بر خلاف روش‌های سنتی که معمولاً به دولت‌ها وابسته بودند، امکان مشارکت وسیع‌تر سرمایه های مردم و همچنین توان فنی و مهندسی بخش‌ خصوصی را فراهم می‌آورد و باعث تقویت مشارکت مدنی و عمومی در توسعه ملی می‌شود. به این ترتیب، با بهره‌گیری از این مدل‌های جدید، نه تنها افق‌های جدیدی در بخش توسعه زیرساخت‌های کشور گشوده می‌شود، بلکه موجب افزایش شفافیت و کارآمدی در این پروژه‌ها نیز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور