Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@16:59:26 GMT

گام علمی بانک ملی برای توسعه ملی

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۹۰۰۰۱

یکی از قدیمی ترین معضلات در نظام اقتصادی کشور، عدم ایجاد رابطه صحیح میان ایده پردازان، محققان و دانشگاهیان با مراکز تامین مالی از جمله بانک هاست، به این معنا که صاحبان دانش و طرح های خلاقانه، به دلیل نداشتن توانایی مالی، ایده هایشان را در کتابخانه ها بایگانی می کنند. ناطقان: به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، بسیار شنیده شده که دانشمندان یا دانشجویان توانمند کشورمان، با وجود داشتن طرح های نو و راهکارهای مطلوب برای حل مشکلات بخش های مختلف، نمی توانند این طرح ها را عملیاتی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت این پدیده هم درگیر شدن نهادهای اجرایی با اقدامات روزمره و نبود بودجه برای اجرایی کردن طرح های پژوهشی است.
نگران کننده تر این که بسیاری از این طرح ها با وجود این که می توانند مشکلات کشور خودمان را برطرف کنند، پس از ارائه پیشنهادهای مالی بزرگ و مناسب به کشورهای دیگر رفته و در آنجا عملیاتی می شوند.
در چنین شرایطی، بانک ها هم به دنبال اجرای طرح های نو با هدف حل مشکلات جامعه هستند، اما حقیقتا پیدا کردن صاحبان چنین طرح هایی در میان انبوهی از ایده پردازان، دانشجویان و اساتید دانشگاهی کاری سخت و پیچیده است.
با هدف حل مشکل دوری دانشگاه از مراکز تامین مالی، بانک ملی ایران چاره ای اندیشیده و آن را در مرحله اجرا قرار داده است.
در این طرح، ایده راه اندازی دپارتمان بانک ملی ایران در برخی دانشگاه های بزرگ کشور مطرح و پیگیری شده است. با این روش، نمایندگانی از بانک در این دپارتمان ها مستقر شده و آن را به مرکزی برای دریافت ایده ها، ارائه پیشنهادهای تامین مالی طرح ها و نیز مشاوره دریافت تسهیلات تبدیل خواهند کرد.
طبیعی است که کوتاه کردن روش های طولانی و پیچیده اداری با هدف کمک به طرح های دانش بنیان و نیز حمایت حداکثری از دانشمندان ایرانی در کنار تقویت استارت آپ ها، می تواند به تسریع در حل چالش های موجود در کشور بسیار کمک کند.
بانک ملی ایران از دیرباز در کنار دانشگاهیان و دانشمندان کشور بوده و هست و امیدوار است این طرح جدید که به زودی از سوی اداره کل تحقیقات و برنامه ریزی این بانک عملیاتی خواهد شد، راه تازه ای به سوی توسعه کشور باز کند.
برچسب ها: بانک ملی ، توانایی مالی ، دپارتمان بانک ملی ایران

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بانک ملی توانایی مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۰۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا

تین نیوز

مدیر آفریقا و عربی معاونت بین الملل اتاق ایران بر ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا، گفت: باید با افزایش تبادل هیأت های تجاری و برگزاری همایش ها و نمایشگاه های تجاری، اطلاعات تجار و بازرگانان ایرانی و آفریقایی را بالا ببریم

به گزارش  تین نیوز به نقل ازاتاق ایران آنلاین، شهرام خاصی پور در نشست تجاری مشترک ایران، غنا، کامرون، بورکینافاسو و موریتانی، با تأکید بر اینکه توسعه روابط تجاری با کشورهای آفریقایی در اولویت اتاق ایران است، ادامه داد: حجم مبادلات ایران با کشورهای آفریقایی تناسبی با روابط خوب سیاسی با این کشورها و ظرفیت های تجاری دو طرف ندارد.

وی گفت: برخی مشکلات در زمینه مبادلات بانکی و حمل ونقل، مانع از توسعه روابط ایران و آفریقا شده است. توسعه حمل ونقل هوایی، دریایی و حل مشکلات نقل و انتقالات مالی به توسعه این روابط منجر خواهد شد.

مسعود برهمن، رئیس اتاق مشترک ایران و شرق آفریقا نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت رفع موانع توسعه تجاری ایران و آفریقا، گفت: در شرایط رکود اقتصادی که گرفتار آن هستیم باید صادرات را بیش از قبل توسعه دهیم تا تولید متوقف نشده و چرخ اقتصاد به حیات خود ادامه دهد.

با اشاره به اینکه ایران با ۳۹ کشور در قاره آفریقا تجارت می کند، افزود: بر اساس آمار منتشر شده از این میان، بیشترین حجم تجارت ایران مربوط به سال ۱۴۰۰ و با کشور غنا بوده است.

او تأکید کرد: مشکل حمل ونقل میان ایران و آفریقا هم به صورت هوایی و هم دریایی و همچنین مشکل نقل و انتقالات مالی، دو مشکل اصلی تجارت ما با قاره آفریقا است.

هدایت نژاد با اشاره به تلاش ها برای حل مشکلات تبادل مالی ایران و غنا، افزود: در حال برنامه ریزی برای ایجاد صندوق مالی مشترک بین ایران و غنا هستیم که اگر عملیاتی شود، در ارتقا همکاری های تجاری تأثیر زیادی دارد.

در ادامه بهروز هدایت نژاد، رئیس مرکز تجاری ایران در غنا، ژوزف کوآکو اوبنگ، رئیس اتحادیه های تجاری کشور غنا و هلیدو بلو، دبیرکل اتاق بازرگانی کامرون، به بیان مطالبی در این رابطه پرداختند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد